Cubelles acull el 4rt Super biker custom, a la zona de la tèrmica

13 de juliol de 2017


L'esdeveniment es celebrarà del 13 al 16 de juliol amb concentració de motos, concerts i concursos

Entrevista a Daniel de Simón, un dels organitzadors de la 4rt Super biker custom

 

Cubelles acollirà el 4r Super biker custom, a la zona de la tèrmica. Serà del 13 al 16 de juliol.  Es tracta d’una concentració de motos, de caire familiar, que cada any s’organitza en un municipi diferent, i que a hores d’ara ha esdevingut una cita de caire internacional. D’alguna manera aquesta concentració motera es podria considerar l’hereva de la Supercustom, coneguda concentració de motos que va aconseguir centenars de seguidors. 

 

Però no només les motos ompliran l’espai on s’organitza la Super biker custom, la música serà part important d’aquesta trobada, segurament perquè el rock & roll i les motos formen part d’una mateixa cultura, difícil de separar. Entre aquests 17 grups hi haurà música per tots els gustos, des del rock més clàssic, passant pel punk i l’avantguarda centre europea. I a més, al llarg dels 4 dies també es podran veure espectacles d’streeptease, femení i masculí, burlesques, concursos de pin ups, i es farà el sorteig d’un tour per la mítica ruta 66, als Estats Units, valorat en 6.400 €.

 

La zona de la tèrmica de Cubelles acollirà els dies 13,14,15 i 16 de juliol, el 4rt Super biker custom.  Els cubellencs i cubellenques podran entrar de franc tots els dies, mostrant un document que acrediti la seva residència. Pels no residents, l'entrada de dijous i diumenge serà gratuïta. Mentre que el divendres i dissabte (dies en què es faran els concerts) les entrades tindran un preu de 15 i 20 euros, respectivament. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles