El PP vol que l’Ajuntament rebutgi el referèndum de l’1 d’octubre

10 de juliol de 2017


El grup dels populars de Cubelles ha presentat una moció amb la intenció que es debati en el proper ple municipal, previst per dimarts 18 de juliol.

 

 

El PP vol que l’Ajuntament rebutgi el referèndum de l’1 d’octubre. El grup municipal dels populars, que no ha presentat cap moció d’àmbit municipal en tota la legislatura, reclamarà en el proper ple que l’Ajuntament es posicioni en contra del referèndum d’autodeterminació que promou la majoria parlamentària catalana. De moment, Ràdio Cubelles no ha tingut accés al contingut de la moció, però sí que en la comissió informativa, que s’ha de reunir aquest dimarts, el PP ja ha proposat la inclusió d’aquest punt en el ple de la setmana que ve.

 

El ple de la setmana que ve també podria incloure una modificació de l’ordenança de tinença d’animals, l’ordenança reguladora de la taxa del cementiri així com la que regula les taxes d’ensenyaments especials, activitats culturals i lúdiques en establiments municipals. El govern també presentarà un punt per demanar un préstec a llarg termini mitjançant la caixa de crèdit de la Diputació de Barcelona per finançar inversions del pressupost 2017. De tot plegat en parlaran els regidors de l’Ajuntament aquest dimarts per preparar el ple previst per la setmana que ve, concretmaent pel dimarts 18 de juliol.

 

D'altra banda, el grup municipal del PP podria viure canvis a partir del setembre. La cap de llista i portaveu del grup municipal, Noemí Boza, va anunciar al butlletí Cubelles Comunica que per motius laborals i personals ja no podria continuar amb la seva activitat política municipal. En cas de produir-se, el de Boza seria el segon canvi de regidors aquesta legislatura al PP després que José Ramon Palomo ja deixés l'escó mesos enrere, una plaça que va ocupar l'actual regidora Isabel Soler.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles