La cubellenca Jocelyne Marmottan exposa al Centre d'Art Contemporani La Sala

7 de juliol de 2017


Es tracta d'una mostra conjunta titulada "In vino veritas. La veritat està en el vi" en la qual hi participen 16 artistes. L'exposició es pot visitar del 7 de juliol al 10 de setembre

In vino veritas

 

El col·lectiu Ardhara torna a exposar al Centre d'Art Contemporani La Sala, 5 anys després de celebrar les seves bodes de plata.

 

Ardhara té com a objectiu aglutinar gent  de totes les edats,  de l'anomenat Gran Penedès, que es dediquen a l'art, i poder mostrar i difondre  la seva obra.  Enguany fa 30 anys de l'organització d'un esdeveniment, que amb el nom d'Ardhara, va aplegar professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis penedesencs: El Vendrell, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca del Penedès, l'Arboç, Cubelles, Sant Sadurní d'Anoia, Gelida i Vilanova i la Geltrú entre d'altres, amb l'objectiu de mostrar de manera conjunta l'art emergent del moment. El 2012 un nodrit grup d’aquest col·lectiu ja es va aplegar a La Sala per celebrar el 25è aniversari de la seva creació i enguany ho faran de nou per commemorar el 30è.

 

Aquest divendres a les 19h,  s’inaugura la mostra titulada "In vino veritas. La veritat està en el vi". Es tracta d’una exposició itinerant que ja ha passat per diverses poblacions del país en la qual hi participen 16 artistes del col·lectiu, alguns dels quals ja hi van ser fa 5 anys i d’altres no. És el cas d'Aurora Gumà, Dolors Escoté, Francesc Bordas, Maria Martínez, Miquel Sabaté, la fotògrafa i actriu vilafranquina Roser Blanch i Tona Romeu.  Mentre que els que ja van ser a l'anterior trobada són: Camil·la Pérez, David Ribas, Joan Nadal, Joan Tuset, Joaquim Milà, Mercè Rius, Núria Serra, Teresa Pla i i la cubellenca Jocelyne Marmottan, que  també per la Festa Major d'enguany inaugurarà una exposició individual a Cubelles.    

 
El Centre d'Art Contemporani La Sala és al carrer Joaquim Mir, número 12 de Vilanova i la Geltrú. In vino veritas es pot visitar des del 7 de juliol al 10 de setembre. Trobareu els horaris i més informació  al web lasalavng (tot junt) punt  cat


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles