S'apropa la 9a Festa Jove

6 de juliol de 2017


Dissabte s'engegaran les activitats organitzades per les entitats juvenils coordinades per l'Espai Jove.

9a Festa Jove

 

Ràdio Cubelles ha preparat un espai a la ràdio a la carta on trobareu totes les entrevistes a les activitats de la 9a Festa Jove (cliqueu)

 

La novena edició de la Festa Jove de Cubelles arrenca aquest cap de setmana. L'Espai Jove coordina un seguit d'activitats esportives, culturals i lúdiques que presenten, com a novetat, la celebració de la primera edició d'Animangacon, una trobada dels amants del manga, l'anime i els vídeojocs.

 

El programa arrenca el 8 de juliol (9.30h) al Poliesportiu municipal amb la primera jornada de l'Animangacon, que s'allargarà fins a les 21.30h. que comptarà amb concurs de cosplay, karaoke amb micro obert, torneig de vídeojocs, jocs de cartes... El diumenge es repetirà l'activitat, sobre la que es pot ampliar informació a www.animangacat.com. El cost de l'activitat és de 9€ els dos dies o 5€ per una jornada i està organitzada per l'associació Animanga de Catalunya.

 

Les activitats esportives s'estrenen dissabte 8 de juliol (10h) amb un torneig de 3x3 de bàsquet infantil a les pistes públiques del Parc del Prat de Cubelles, on s'ubica l'Skateparc. Les inscripcions es van tancar el passat 4 de juliol. 

 

l'Hort del Rector té lloc una nova edició del Quintal Sound Festival, organitzadt per l'Associació juvenil El Quintal, que enguany estrena un vermut musica a les 12h., tot i que manté la festa de Dj's a la nit.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles