L’Aliança explicarà aquest vespre com serà el projecte de reobertura de l’edifici

4 de juliol de 2017


L’acte tenia previst comptar amb la presència del Conseller de Cultura, Santi Vila, però la reestructuració del govern de les darreres hores ha provocat que no sigui possible que vingui fins al municipi.

Robert Monzonis Aliança

Robert Monzonis, president de l'Aliança, amb uns plànols de la reforma

 

L’Aliança explicarà aquest vespre com serà el projecte de reobertura de l’edifici. L’acte tenia previst comptar amb la presència del Conseller de Cultura, Santi Vila, però la reestructuració del govern de les darreres hores ha provocat que no sigui possible que vingui fins al municipi. Sí que hi serà el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, el diputat al Congrés Carles Campuzano i l’alcaldessa Rosa Fonoll.

 

En tot cas, la presentació del projecte de reforma de l’Aliança es farà a la sala d’exposicions del Centre Social a partir de tres quarts de nou del vespre. L’entitat mostrarà el projecte arquitectònic i la manera com té previst aconseguir que el teatre torni a obrir les portes al públic.

 

L’acte d'aquest vespre està obert a tothom ja que l’Aliança recorda que l’edifici serà d’ús públic municipal durant almenys 18 anys. Pel què fa com es preveu que quedi l’edifici després de la reforma, Robert Monzonis ha avançat que l’objectiu és que mantingui l’essència de quan l’equipament estava obert al públic. Des de la junta de l’Aliança també destaquen que el teatre estarà obert a l’ús públic de totes les entitats i serà funcional per acollir tota mena d’activitats culturals.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles