Un grup de Cubelles pujarà a buscar la flama del Canigó per portar-la divendres

21 de juny de 2017


La revetlla de Sant Joan servirà un any més per reivindicar la cultura i la llengua catalanes

Cartell revetlla Sant Joan 2017

 

Fes clic sobre l'enllaç per escoltar l'entrevista a la regidora de Cultura, Ester Pérez; i al president de l'Ateneu sobiranista català, Lluís Millans

 

Un grup de Cubelles pujarà a buscar la flama del Canigó per portar-la divendres. La revetlla de Sant Joan servirà un any més per reivindicar la cultura i la llengua catalanes. Aquest any hi haurà un grup d’excursionistes que assistiran a l’acte per recollir la flama des del cim del Canigó. D’allà s’escamparà arreu dels Països Catalans com un símbol de la cultura i la llengua compartides de Fraga a Mahó i de Salses a Guardamar. Un dels organitzadors és Lluís Millans de l’Ateneu Sobiranista Català.

 

L’Ajuntament de Cubelles amb col·laboració amb diverses entitats de la vila, acull un acte de rebuda de la flama del Canigó per l’encesa de la foguera de Sant Joan a la plaça del Mercat, tal com ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles, Lluís Millans de l’Ateneu Sobiranista Català. La regidora de Cultura, Ester Pèrez, també ha destacat que el foc és el protagonista d’una jornada que es viu intensament arreu dels Països Catalans. L'única foguera autoritzada és la de la plaça del mercat.

 

La Revetlla de Sant Joan a la plaça del Mercat també inclourà un sopar popular amb taules i cadires i comptarà amb l’actuació de l’orquestra Aquarama. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles