Charlie i Viagrot, noves guinguetes de les platges

21 de juny de 2017


Els propers dies s'acabaran d'instal·lar els lavabos i tots els serveis. La tercera nova guingueta prevista encara no està instal·lada perquè falta condicionar el lloc on s'ubicarà.

Exemple de parc aquàtic

 

Entrevista a Marc Balanza, coordinador de desenvolupament local de l'Ajuntament

 

Ché Charlie, Viagrot i La Draga seran els noms de les guinguetes de les platges. De les tres previstes a les platges, de moment en poden començar a funcionar dues. El parc aquàtic que se situarà a la zona de la platja de la Mota, encara haurà d’aconseguir els tràmits pendents competència de la capitania marítima però podria engegar la seva activitat al juliol.

El coordinador de desenvolupament local, Marc Balanza, ha explicat que les guinguetes de platja tindran una decoració i un nom amb un lligam amb el municipi.

 

Una de les novetats previstes en la renovació de serveis a les platges era afegir una tercera guingueta en una ubicació nova a l'alçada de la plaça de Pere Quart. El lloc encara no està preparat per acollir aquest negoci i això endarrerià la seva inauguració.

 

A banda dels quioscos de gelats i iogurts i les guinguetes de platja, l’Ajuntament també va intentar incrementar les activitats que s’ofereixen. En aquest sentit, han quedat desertes les opcions per a les gandules. Tampoc s’ha presentat cap oferta per instal·lar un servei de lloguer d’embarcacions. En canvi, sí que hi haurà un parc amb plataformes flotants i tobogans dins de l’aigua.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles