Carla Soto guanya la VI edició dels premis de batxillerat amb el treball “Les tendències clàssiques en la moda actual”

20 de juny de 2017


“La resposta de la Unió Europea a judici" d‘Andrea Navarro i “Les intel·ligències múltiples: una proposta per a reduir el fracàs escolar’” de Mar Soto, s'enduen el segon i tercer premi

Fes clic a sobre l'enllaç per escoltar l'acte de lliurament dels premis de batxillerat 2017

 

En Centre Social de Cubelles va acollir dilluns a la tarda el lliurament dels premis de batxillerat. En aquesta sisena edició, que impulsa la Regidoria d’Ensenyament, s'hi van presentar 9 treballs. Un estudi sobre “Les tendències clàssiques en la moda actual” elaborat per la Carla Soto ha estat el treball de recerca del curs 2016-2017 que s’ha endut el primer guardó. L’autora ha investigat les diferents vestimentes de l’antiga Grècia i Roma i les ha comparat amb les vestimentes actuals de diferents dissenyadors. També ha dissenyat el seu propi vestit seguint el patró d’un vestit grecollatí.

 

Carla soto premis batxillerat

Foto: Carla Soto amb l'alcaldessa

 

D’altra banda, el treball d‘Andrea Navarro sobre “La resposta de la Unió Europea a judici" s’ha endut el segon premi. L’autora analitza de quina manera ha tractat la Unió Europea la crisi dels refugiats. El treball incorpora una entrevista al director de la Comissió Europea de Catalunya que respon els motius pels quals la Unió Europea ha pres unes decisions o unes altres.

 

Andrea navarro premis batxillerat

Andrea Navarro amb l'inspectora d'Ensenyament

 

Finalment, “Les intel·ligències múltiples: una proposta per a reduir el fracàs escolar’” de Mar Soto ha estat el tercer premi. Aquest treball analitza si el sistema educatiu actual és adequat o si es pot millorar. A través de diverses hipòtesis planteja l'aplicació i el desenvolupament de les 8 intel·ligències múltiples que té l’infant a partir d'un treball a l’aula per tal de millorar el rendiment escolar.

 

Mar Soto amb la regidora de Cultura

 

Tots els participants van rebre un obsequi:

-Accelerador de Partícules, de Marc Saavedra

-Biotecnologia dels combustibles, de Víctor García

-La ràdio i la música: dos vies de comunicació massiva, d’Irene Sánchez

-La felicitat i la salut, de Mireia Puche

-Animals exòtics, llibertat o captivitat, de Mar Salvador

-Estigma social i discapacitat psíquica i mental, de Míriam Fernández

 

Els premis de batxillerat tenen per objectiu reconèixer l’esforç de l’alumnat de 2n de batxillerat de Cubelles, a través del treball de recerca que han hagut de presentar per superar el curs. El jurat qualificador format per Ma Cinta Serres, Àngels Fuster, Francesc Banyuls, Sandra López i Sergio Gallart  ha destacat  la dificultat que “tots els treballs estan a l’altura i ha estat una tasca molt difícil de decidir tres premis”.

 

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; la regidora d’Ensenyament, Ester Pérez; i la inspectora d’educació de Barcelona Comarques, Ma. Cinta Serrés.

 


  • Premis Batxillerat 2017
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles