Fernando Delgado, guanyador del Concurs Endevina-la a Cubelles

15 de juny de 2017


28 persones han jugat a l’Endevina-la a Cubelles. S’han omplert fins a 105 butlletes de participació. Hi ha hagut 5 persones que han encertat els 12 jeroglífics del concurs

Fes clic a l'enllaç i escola l'entrevista a la Isabel Julià, responsable del servei de català de Vilanova i del Garraf

 

El Centre Social ha acollit aquest matí el sorteig del Concurs Endevina-la als comerços de Cubelles. Aquesta ha estat la segona edició del joc per resoldre jeroglífics que el Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf ha organitzat junt amb alguns establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

 

A Cubelles hi han participat 12 establiments del centre. Aquests establiments participants han tingut exposat a l'aparador un cartell amb la imatge d'un dels jeroglífics del concurs, que els participants han hagut de solucionar. El concurs  pretén promoure l'ús de la llengua catalana a les botigues d'una manera lúdica, engrescadora i que convida els clients a participar-hi quan facin les compres en aquests establiments.

 

28 persones han jugat a l’Endevina-la a Cubelles. S’han omplert fins a 105 butlletes de participació. Hi ha hagut 5 persones que han encertat els 12 jeroglífics del concurs, i han estat aquests els que han entrat finalment al sorteig.  El guanyador ha estat Fernando Delgado, alumne del curs de català "elemental 1". El guanyador s’ha endut un joc i una pel·lícula en català. I els 5 finalistes han rebut tres llibres de la col·lecció local editada per l’Ajuntament. El sorteig s’ha fet aquest dijous a les 11 del migdia al Centre Social, amb la presència de l’alcaldessa.

 

D’altra banda, divendres passat un centenar llarg de persones (entre alumnes, voluntaris, aprenents, personal del CNL i acompanyants) van celebrar el final dels cursos de català per a adults i de l'edició actual del programa Voluntariat per la llengua a l'Alt Penedès i el Garraf. L'esdeveniment es va portar a terme en el marc dels jardins de la Masia d'en Cabanyes (casa museu on va viure el poeta romàntic Manuel de Cabanyes i que actualment acull el Centre d'Interpretació del Romanticisme que duu el seu nom i dependències del Consell Comarcal del Garraf).


  • Endevina-la 2017
  • Endevina-la 2017 (2)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles