Diversos establiments de Cubelles públics i privats han rebut el segell SICTED de qualitat turística

15 de juny de 2017


També s’han formalitzat per primera vegada els nous Punts d’Informació Turística que seran el Càmping la Rueda, les Finques Ferrer, el restaurant Cal Tala i la Biblioteca municipal

Fes clic sobre l'enllaç i escolta la notícia

 

El Xiringuito Zero de Vilanova va acollir dimecres a la tarda l’acte de reconeixement a empreses i serveis turístics de la comarca pel seu compromís amb la qualitat turística i la seva implicació en l’atenció i informació als visitants. Un total de 58 empreses i serveis han estat distingits amb el Compromís de Qualitat Turística i ja són 19 els punts d’informació turística acreditats al Garraf. 

 

Cubelles ha renovat els 7 segells de qualitat turística SICTED. L’Oficina de Turisme de Cubelles, el Punt d’Atenció Turística de Cubelles, l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, les platges Llarga i de la Mota de Sant Pere, el càmping la Rueda, i la Policia Local disposen d’aquest distintiu.

 

Participar en el SICTED, dóna l’oportunitat de participar en la millora de la destinació, no només, des de punt de vista de l’establiment individualment, sinó també, des del punt de vista de la destinació globalment, El Garraf. Node Garraf és l’ens gestor del projecte a la comarca del Garraf. El Compromís de Qualitat Turística ofereix a les empreses formació i assessorament per començar a treballar la millora contínua en la seva gestió i processos, i per tant, la seva competitivitat i qualitat de servei vers a la seva clientela. Cal destacar que aquest any ha estat l’últim any que es lliuren aquests distintius del SICTED que canvia de nom i passen a anomenar-se BIOSFER perquè se centraran en el turisme sostenible. Així mateix ho ha destacat Isidre Also, conseller delegat de Node Garraf.

 

D’altra banda, la vila ha rebut 5 acreditacions de Punts d’informació turística (PITS). D'una banda, l’Oficina de Turisme de Cubelles, el Punt d’Atenció Turística de Cubelles i el càmping la Rueda que ja actuaven l'any passat com a punt d'informació turística però que enguany han rebut la certificació oficial. I de l'altra, cal sumar-hi la formalització per primera vegada dels nous punts a la biblioteca municipal, l’establiment Finques Ferrer com a gestora d’habitatges d’ús turístics i al restaurant Cal tala ubicat a la zona de la Marina. El Projecte Punts d’Informació turística busca a través de diverses sessions donar a conèixer als participants la oferta turística de la comarca, a través de presentacions i/o incloent visites presencials, aconseguint crear una xarxa d’informadors i prescriptors que disposin d’informació turística de qualitat a la comarca. D’aquesta manera, el municipi disposa ara de 5 punts d’informació acreditats i prou identificats que ofereixen un servei de qualitat al turista.

 

A l'acte de lliurament dels distintius de Compromís de Qualitat Turística i les acreditacions del Projecte Punts d'Informació Turística es va fer dimecres a la tarda hi van assistir l’alcaldessa, Rosa Fonoll; la regidora de Cultura; Ester Pérez; i el regidor de Turisme, Raül Mudarra i tècnics municipals. 

 

 

 

 

 


  • Cubelles recull distintius SICTED 2017
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles