L’Aliança explicarà el projecte de reobertura el dia 4 de juliol

15 de juny de 2017


L’entitat vol exposar a tothom com quedarà l’edifici tenint en compte que serà d’ús públic municipal durant almenys 18 anys. La junta ha demanat la presència a diverses personalitats i el Conseller de Cultura, Santi Vila, ha confirmat la seva assistència.

Robert Monzonis Aliança

Robert Monzonis, president de l'Aliança, ensenya el plànol de la platna baixa. Ràdio Cubelles

 

Entrevista al president de l'Aliança, Robert Monzonis

 

El proper 4 de juliol l'Aliança ha anunciat un acte obert a tothom on l'arquitecte de l'entitat explicarà els detalls del projecte de reobertura de l'edifici. La junta vol atraure tanta gent com sigui possible ja que l'edifici serà d'ús públic municipal un cop s'hagi reformat i durant almenys 18 anys. En tot aquest procés, l'Aliança ha comptat amb el suport de l'Ajuntament, de la Diputació de Barcelona i ara també s'ha implicat la Conselleria de Cultura. El seu màxim responsable, el conseller Santi Vila, visitarà Cubelles per assistir a aquest acte de presentació del projecte de l'Aliança.

 

Pel què fa als detalls de com està previst que quedi l’edifici de l’Aliança després de la reforma, Robert Monzonis ha avançat que l’objectiu és que mantingui l’essència. L'objectiu de l'associació serà habilitar la planta baixa i els lavabos del primer pis i deixar per una segona fase la reforma del bar, que hauria d'anar a càrrec d'una iniciativa privada.

 

Des de la junta de l’Aliança també destaquen que el teatre estarà obert a l’ús públic de totes les entitats i serà funcional per acollir tota mena d’activitats culturals, d'entre les quals ja es parla de la possibilitat d'oferir projeccions de cinema.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles