L’Ajuntament ha convocat una reunió per reactivar el Consell de la Ciutadania

15 de juny de 2017


La trobada serà divendres a dos quarts de set al Centre Social i servirà per conèixer l'esborrany del reglament del mateix consell.

Entrevista al regidor de participació ciutadana, Agustí Casanovas.

 

L’Ajuntament ha convocat una reunió per reactivar el Consell de la Ciutadania. La trobada serà aquest divendres 16 de juny a dos quarts de set al Centre Social. La convocatòria s'ha fet arribar a totes les entitats i associacions de la vila i als particulars que en el seu dia ja van inscriure's per formar-ne part. La jornada ha de servir per debatre l’esborrany del Reglament del Consell de la Ciutadania que han estat elaborant els partits polítics tant del govern com de l'oposició després que ja es reuníssin les entitats l'any 2015. Un altre dels aspectes pendents és el nom que acabarà adoptant aquest Consell o Assemblea, que tindrà l'objectiu de recollir les propostes, opinions i l’assessorament directe de representants de les associacions i els barris sobre l'aplicació de les polítiques municipals. 

 

El desembre del 2015, l’actual govern ja va engegar el que aleshores s’anomenava Consell Territorial de Barris. Després de dues trobades entre les entitats i les persones interessades, el govern va decidir ampliar el consell a tota la ciutadania i no reduir-lo només a aspectes veïnals. Amb aquesta intenció els grups polítics han estat treballant en el reglament d’aquest consell.

 

Actualment a Cubelles ja estan en funcionament el Consell Escolar i el Consell de les Dones. A més, també s'havia previst la creació d'un Consell Esportiu local i govern i oposició també estarien treballant en el reglament d’un Consell de Comunicació. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles