El PDECAT del Penedès Marítim demana que es creï el nou sistema de vinyeta per les autopistes

13 de juny de 2017


Alcaldes i regidors consideren que la zona que va de Sitges al Vendrell pateix perjudicis econòmics i socials a causa de l’elevat preu dels peatges.

pdecat vinyeta c32

 

En una roda de premsa a l’àrea de servei de l’autopista C32, els representants de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Cunit, Calafell, el Vendrell i Cubelles han explicat que la Generalitat treballa per posar en marxa un sistema de vinyeta pels peatges. En aquest sentit s’han expressat l’alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, l’alcalde de Sitges, Miquel Forns i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Serramià.

 

 

Jaume Casañas, regidor de Cunit, també ha apuntat que la mobilitat interna de la vegueria del Penedès necessita una solució més segura que les vies secundàries actuals.

 

 

Per la seva banda, l’alcaldessa Rosa Fonoll, ha explicat que a nivell local no es crearà una comissió per parlar de la C32 perquè és una qüestió que s’està treballant des del Consell Comarcal.

 

 

La conselleria de Territori i Sostenibilitat va anunciar fa unes setmanes que començava a treballar en una proposta de vinyeta que permetés superar el sistema de peatges actual.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles