El sistema de reutilització de llibres de l’Institut Cubelles recull ara els volums que s’han fet servir aquest curs

12 de juny de 2017


La intenció és que els puguin aprofitar l’any que ve les noves famílies

L’institut Cubelles ha convocat a les famílies a una reunió informativa sobre el servei de reutilització de llibres. Tindrà lloc el 28 de juny, a les 18h, al mateix centre. Des del blog del centre han avançat uns vídeos explicatius sobre l’ús i el tractament dels ecobooks i com retornar-los a l’empresa Iddink. El 13 de juliol es farà el retorn dels d’ecoBooks i les noves comandes. El servei tindrà lloc de les 10h a 14:30h, a la sala del professorat de l’Institut Cubelles. També al setembre hi haurà servei de retorn d’ecoBooks a través de l'oficina de Correos i a través del lliurament de comandes a domicili.

 

D’altra banda, l’alumnat de 4t d’ESO va celebrar la seva festa de comiat com a estudiants d’ESO en companyia de familiars i d’una part del seu professorat. A l’habitual lliurament de cintes i al discurs de comiat, que van comptar amb l’acompanyament de música amb piano, li va seguir un ball i unes paraules emotives de diversos membres del professorat. Tot plegat va acabar amb un recull fotogràfic del pas d’aquesta promoció 2013-2017.

 

Per la seva banda, els de 2n d’ESO està fent aquests dies el seu treball de síntesi. La major part de l’alumnat el fa al camp d’aprenentatge del Ripollès. 

 

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles