L’AMPA de l’Estel confia que la pressió social canviï la decisió del govern

12 de juny de 2017


Els representants de les famílies no consideren que el tancament estigui justificat i lamenten que no s’hagin tingut en compte cap de les seves propostes de continuïtat

Resultat d'imatges de aMPA l'eSTEL cUBELLES

 

Fes clic sobre l'enllaç per escoltar l'entrevista a la Blanca Semino i Juan Luis Nicolàs

 

L’AMPA de l’Estel confia que la pressió social canviï la decisió del govern. Els representants de les famílies no consideren que el tancament estigui justificat i lamenten que no s’hagin tingut en compte cap de les seves propostes de continuïtat. Per aquest motiu han començat diverses accions per aconseguir el suport social suficient com per evitar la clausura de l’Estel. En una entrevista a Ràdio Cubelles, Blanca Semino i Juan Luis Nicolàs han explicat que amb les accions de protesta esperen que l’Ajuntament es repensi la decisió de tancar la llar d’infants.

 

L’AMPA de l’Estel també s’ha reunit amb el Síndic de Greuges i lamenten que l’Ajuntament no ha contestat els requeriments del servei de defensa ciutadana. Les famílies usuàries de l’Estel també han lamentat la manera en com s’ha anunciat el tancament i com se’ls va comunicar.

 

L’AMPA de l’Estel ha preparat actes de informació i de recollida de signatures aquest dijous 15 de juny al parc de davant de l’escola Charlie Rivel i divendres 16 de juny al mercat setmanal.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles