Pressupostos participatius el 2018

12 de juny de 2017


El nou regidor de participació ciutadana, Agustí Casanovas, s’ha compromès a dedicar una part del pressupost local de l'any que ve perquè la ciutadania proposi i esculli projectes pel municipi. També ha avançat que el primer objectiu que té damunt la taula és reactivar el consell de barris.

 

Entrevista a Agustí Casanovas, regidor de participació ciutadana i contractació

 

Pressupostos participatius el 2018. El nou regidor de participació ciutadana, Agustí Casanovas, s’ha compromès a introduir una partida perquè la ciutadania proposi i esculli projectes pel municipi. En una entrevista a Ràdio Cubelles, Agustí Casanovas ha anunciat que treballa per aconseguir que ja es pugui fer un primer pas de pressupostos participatius l’any que ve.

 

El regidor de participació ciutadana, Agustí Casanovas, ha explicat que ara encara no ho pot assegurar però sí que la voluntat és compartida amb els companys del govern municipal i especialment amb el regidor d’Hisenda, Raül Mudarra.

 

El regidor de participació, Agustí Casanovas, també ha avançat que el primer objectiu que té damunt la taula és reactivar el consell de barris. En aquest sentit hi haurà una nova convocatòria a les entitats i ciutadans interessats el proper 16 de juny.

 

Agustí Casanovas es va incorporar oficialment a l’Ajuntament en l’últim ple municipal i és el relleu de Joaquim Macià a ERC. Al govern municipal ha rebut les regidories de participació i de contractació.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles