Cada any es reuneixen corals que porten el nom d’Espiga d’arreu de Catalunya

8 de juny de 2017


El cor de Cubelles, amb més de cent anys d’història, és un dels convidats habituals. D'altra banda, la coral fa una crida a la captació de nous cantaires i socis protectors.

Resultat d'imatges de Cor l'espiga Cubelles

La coral va cantar Les Caramelles per Pasqua

 

Entrevista a Teresa Joval i Francesc Marquez del Cor l'Espiga

El Cor l’Espiga de Cubelles participa aquest diumenge a la Trobada de Cors l'Espiga de Catalunya. Enguany es celebra a església de l’antiga vila, la parròquia de Santa Maria del Remei situada a la plaça de la concòrdia de Barcelona. L’1 de Juliol  els cantaires participaran d’una cantada a Sant Vicenç de Montalt. I cap al mes d’octubre-novembre la coral  també té previst participar d’una altra cantada a Andorra.

 

Ara fa un any que l’entitat del Cor l'Espiga va canviar la seva presidència i els diferents directors de les tres corals.  L’entitat està en una època de canvis. La nova junta es troba cercant nous cantaires i nous socis protectors perquè l’entitat pugui seguir creixent i  pugui mantenir la seva activitat a la vila. En una entrevista al programa "Cubelles a les 10" de Ràdio Cubelles, la seva presidenta, Teresa Joval -acompanyada de Francesc Marquez, membre de la junta - explicaven la necessitat de captar nous socis i integrants a les tres corals de l'entitat: Cor l’Espiga, Les Espiguetes i L’Espiga XXI). 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles