Tall de trànsit a la carretera vella de Cubelles a Vilanova

8 de juny de 2017


Per una reparació telefònica, aquest dijous, de les vuit del matí a les cinc de la tarda no es podrà circular entre Cubelles i Vilanova per la carretera vella.

Imatge: @PLVNG

 

Aquest dijous estarà tallada la carretera vella de Cubelles fins les cinc de la tarda. La policia local de Vilanova ha informat del tall en aquesta via per una reparació telefònica. Es tracta d’una via que queda tota sencera dins del terme municipal de Vilanova i la Geltrú. La Policia Local de Vilanova és la que ha informat que el trànsit quedarà tallat.

 

D’altra banda, aquest dimarts a la tarda ha quedat tallada durant una hora l’autopista C32 a l’alçada de Cubelles per l’incendi d’un camió. El foc ha afectat la cabina del camió a causa d’un problema mecànica però no s’ha produït cap accident ni tampoc hi ha hagut ferits. A causa de les dimensions de l’incendi s’ha tallat el trànsit per l’autopista de pagament i s’ha desviat per la carretera C31. Tot i aquest canvi de trànsit, aquest dimarts Cubelles no ha notat un gran increment de vehicles, però sí que s’han vist més camions durant una bona estona. A partir de els set del vespre d’aquest dimarts ja s’havia tornat a obrir el trànsit a l’autopista sense cap més incidència.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles