Cubelles Sí Es Pot qualifica de "cacicades" diverses decisions del govern

7 de juny de 2017


El regidor Albert Tribó considera que el pacte actual entre UC-RCat, ERC, CiU, ICV i l'exregidor socialista JM Écija desvirtua la voluntat dels electors i té l’objectiu de desactivar l’oposició.

Logo Cubelles sí es pot

 

Escolta clicant aquí l'entrevista a Albert Tribó, regidor de Cubelles Sí Es Pot 

 

Els representants de l’agrupació que va sumar més de 500 vots a les eleccions municipals són crítics amb l’ampliació de set a deu regidors que ha experimentat el govern els últims mesos. A més, un dels seus regidors, Albert Tribó, ha qualificat de "cacicades" diverses de les decisions que han pres els últims mesos els partits d'UC11-RCat, ERC, CiU, ICV i el regidor JM Écija. En aquest sentit, el grup de Cubelles Sí Es Pot sent que el govern està limitant l’acció de l'oposició amb la seva política de pactes i amb les modificacions del ROM, entre d'altres.

 

 

Cubelles Sí Es Pot ja va discutir en el ple municipal com es va decidir la candidatura al Jutjat de Pau. Albert Tribó insisteix que bona part dels partits de l'Ajuntament ja tenien pactat qui seria la persona escollida que obtindria el càrrec sense tenir en compte els mèrits que poguessin tenir d’altres candidates. En aquesta línia, Albert Tribó, tal com ja va fer al ple, manté la idea que els criteris de la majoria de regidors no van ser els adequats perquè no van tenir en compte els currículums o la formació acadèmica.

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles