El Casal d’Avis acull aquest dimecres una xerrada i una exposició sobre el Parkinson

6 de juny de 2017


L’acte serà a les sis de la tarda i comptarà amb la participació de l’Associació comarcal contra el Parkinson

Entrevista a Montse Pasqual, membre de l’Associació catalana per al Parkinson

 

El Casal d’Avis Municipal de Cubelles acollirà durant tot aquest mes de juny una exposició de l’Associació per al Parkinson. La inauguració de la mostra es portarà a terme aquest dimecres a les 18h. Durant aquest acte hi haurà la participació d’un doctor que acostarà la malaltia. 

 

La malaltia de Parkinson és un trastorn neurològic crònic, neurodegeneratiu i invalidant, que afecta a més de 200.000 persones a Espanya, 20.000 de les quals són a Catalunya. Aquest 2017 es compleixen diferents efemèrides relacionades amb la malaltia: 200 anys des que el Dr. James Parkinson va descriure per primera vegada el Parkinson, 50 anys del descobriment de la levodopa (un dels fàrmacs que van revolucionar el tractament de la malaltia) i els mateixos des que Hoehn i Yahr van descriure la progressió dels símptomes.

 

L’exposició de l’Associació per al Parkinson es podrà veure durant tot el mes de juny. En horari: De dilluns a divendres de 10.00 h. a 13.00 h. i de 16.00 h. a 20.00 h. i dissabte de 16.00 h. a 20.00 h.

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles