El Centre Violeta arrenca un programa destinat al desenvolupament professional

6 de juny de 2017


Es tracta d’una proposta inclosa en el projecte Entre Dones Fem Xarxa.

El programa de tallers “Entre dones fem xarxa” del Centre Violeta inicia la seva segona fase aquesta setmana. El curs segueix amb l’objectiu d’oferir un espai de creixement i enfortiment personal i crear un lloc d’intercanvi d’experiències i aprenentatges. La idea és que les participants acabin compartint experiències per tal d’adquirir les eines i recursos necessaris per poder gestionar les seves vides de manera autònoma. La coordinadora del Centre Violeta, Anna Alberich, explica que la primera fase del projecte va servir per detectar quins eren els temes que més interessaven per tal de tractar-los a la segona part del programa.

 

La segona fase de l’Entre dones fem xarxa consistirà en dos tallers. Per una banda hi haurà un taller que es basarà en el desenvolupament professional i que consistirà en crear estratègies per la recerca de feina i l’autoconeixement professional, on es tractaran temes com la realitat laboral, les competències adquirides i tècniques laborals i personals.

 

Aquest taller s’oferirà els dimarts del mes de juny de 10 del matí a 12 del migdia i el primer dimarts de juliol de 4 a 6 de la tarda.

 

Per altra banda, l’altre taller que ofereixen és el de Cosmètica Natural, on es tractaran les característiques i propietats de certs ingredients naturals per elaborar cosmètics. Consta de 6 sessions durant el mes de juny de 5 a 7 de la tarda. Tant el taller de desenvolupament professional com el de cosmètica natural serviran per tancar la segona part dels tallers entre dones fem xarxa.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles