L’escola Vora del Mar ja té inaugurada la placa del nom de l’escola

5 de juny de 2017


L’acte es va portar a terme dissabte passat, amb la presència d’Alexandra Subirats, directora adjunta del Departament de Barcelona Comarques; Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles; i Ester Pérez, regidora de Cultura

Fes clic a l'enllaç i escolta l'acte d'inauguració de la placa de l'escola Vora del Mar

 

En el marc d’una gran festa solidària per recolzar la campanya de Sant Joan de Déu “paralosvalientes”, l'escola Vora del Mar va destapar després de dotze anys la placa del nom de l'escola. La jornada va servir també per presentar el projecte “Pensant en Vosaltres”, a través del treball realitzat pels alumnes de 6è. A través d'aquest projecte els infants han treballat la conscienciació de la importància de la investigació del càncer infantil.

 

La programació de la jornada arrencava a les 10 del matí, primerament, amb una exhibició d’extraescolars. Els infants també van poder gaudir de tallers i espais de joc i d’un concert de rock per part del grup Apples. Per acabar, el centre va organitzar una botifarrada solidària. La recaptació integra d'aquesta botifarrada ha estat per recaptar fons per a la construcció d’un centre d’investigació i tractament del càncer infantil, a través de la campanya #paralosvalientes.


  • Vora del Mar placa escola
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles