L’escola Vora del Mar té a punt una festa solidària #paralosvalientes, aquest dissabte

1 de juny de 2017


El centre aprofitarà aquesta celebració per inaugurar a placa amb el nom de l'escola. Malgrat que ja fa dotze anys que funciona, l’escola encara no havia celebrat la seva pròpia inauguració.

Notícia sobre la Festa Solidària del Vora del Mar

 

L’escola Vora del Mar té a punt una gran festa solidària per aquest dissabte. La programació arrencarà a les 10 del matí amb una exhibició d’extraescolars. Durant la jornada hi haurà un concert de rock per part del grup Apples. Hi haurà també tallers i espais de joc.

 

A les 12:30h es farà la inauguració de la placa del nom de l’escola amb la presència d’Alexandra Subirats, directora adjunta del Departament de Barcelona Comarques; Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles; i Ester Pérez, regidora de Cultura.

 

Tot seguit hi haurà la presentació del projecte “Pensant en Vosaltres” per recolzar la campanya de Sant Joan de Déu “paralosvalientes”, a través del treball realitzat pels alumnes de 6è.  El centre acostarà el projecte de conscienciació de la importància de la investigació del càncer infantil. Faran una cantada de la rumba composada pels alumnes i presentaran el seu vídeo clip.

 

Per tancar la programació hi haurà una botifarrada solidària. La recaptació integra serà per a la campanya  #paralosvalientes per recaptar fons per a la construcció d’un centre d’investigació i tractament del càncer infantil. 


  • 6è Vora del Mar (paralosvalientes)

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles