El CAP tanca avui la Setmana Sense Fum amb la commemoració del Dia Mundial sense Tabac

31 de maig de 2017


Els darrers dies, el centre sanitari ha ofert informació sobre com deixar de fumar

caminar

 

Entrevista a la infermera Alícia Blanco

 

El CAP tanca avui la Setmana Sense Fum amb la commemoració del Dia Mundial sense Tabac. Els darrers dies, el centre sanitari ha ofert informació sobre com deixar de fumar. El Dia Mundial Sense Tabac, promogut per l’OMS des de 1988, aconsegueix centrar l'atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública. Als centres d’atenció primària de Catalunya s’allarga, a més, amb la Setmana Sense Fum. Cubelles ha participat d’aquesta setmana amb un estand informatiu per a tothom qui estigui interessat en deixar de fumar.

 

A més a més, des del centre sanitari també recullen dades amb una enquesta entre els usuaris. La infermera Alícia Blanco, que és una de les responsables del Centre d’atenció primària, ha destacat que és la gent jove la que actualment tenen riscos relacionats amb el tabac i també amb el cànnabis.

 

A Catalunya es comptabilitzen 25 morts prematures cada dia per malalties relacionades amb el consum de tabac. A més, el 8% dels incendis forestals també arrenquen per culpa de burilles mal apagades.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles