El Jutjat de Pau de Cubelles disposa d’un nou secretari

30 de maig de 2017


Joan Antoni Rivel Gimenez ocupa el càrrec des del passat 5 d'abril

Entrevista a Joan Antoni Rivel Gimenez (enllaç)

 

El Jutjat de Pau de Cubelles disposa d’un nou secretari amb competències de registre civil. Es tracta de Joan Antoni Rivel Gimenez qui fa poques setmanes que ha pres possessió del càrrec a Cubelles. Ràdio Cubelles l’ha pogut entrevistar per conèixer quines són les gestions que es poden fer al jutjat de Pau.

 

Per exemple, es poden realitzar inscripcions de naixement, matrimoni i defunció amb l’expedició de les corresponents certificacions. També s’expedeixen llibres de famílies, es fa el trasllat d’inscripcions i s’ofereix el servei d’auxili registral. A banda, des del jutjat de Pau s’encarreguen de complimentar les sol·licituds de cooperació judicials provinents d’altres jutjats. Fer citacions, notificacions i requeriments són altres de les gestions. També s’encarreguen de notificar els desnonaments, les competències en  bens immobles i les citacions de termini.

 

Darrerament, una de les funcions que es reivindica des del jutjat de Pau  és la justifica de proximitat donat que s’està discutint la existència o no dels jutjats de pau. Aquesta mesura concentraria les oficines a les localitats més grans i faria perdre personal a municipis petits on sorteig aquesta necessitat, segons ha explicat el nou secretari del Jutjat de Pau de Cubelles.

 

El nou secretari del Jutjat de Pau porta treballant a la vila, des del 5 d’abril, en comissió de servei per la jubilació de la persona que ocupava aquest càrrec. De moment estarà fins al mes de desembre quan la plaça serà provista per un titular. El nou secretari intentarà optar per ocupar-la definitivament.


  • Nou secretari jutjat de Pau (2017)

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles