Fecsa Endesa realitza obres al costat del Centre Social

30 de maig de 2017


La instal·lació, que tenia problemes de filtració d’aigua i provocava averies de subministrament elèctric, es modernitza

Entrevista a Marcos Andrés,  especialista de guia Endesa distribución

 

La companyia elèctrica Fecsa Endesa realitza obres de millora en el centre de transformació subterrani del carrer de l'Estació, situat al costat del Centre Social. Aquest centre de transformació tenia problemes de filtració d’aigua que provocava averies de subministrament elèctric.

 

Els operaris treballen en una actuació que modernitzarà la instal·lació, que permetrà millorar el subministrament elèctric de la zona; i que comportarà poder actuar més ràpid en cas de possibles averies que es poguessin produir, segons ha explicat Marcos Andrés, especialista de guia Endesa distribución en una entrevista a Ràdio Cubelles. Donada aquesta aturada del centre transformador la companyia electrica ha instal·lat un grup electrogen perquè els usuaris no es vegessin afectats per talls de subministrament.

 

L’empresa ha posat en marxa aquest dimarts un gran desplegament d’operaris i de maquinaria que s'encarreguen d'aquests treballs de millora d'aquesta instal·lació. La previsió es que els treballs quedin enllestits avui mateix.

 

 


  • Obra Endesa Carrer Estació Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles