La Festa per una Societat Inclusiva del Garraf serà aquest dissabte, 27 de maig

26 de maig de 2017


Enguany es celebra la 14a edició al Parc de Baix a Mar de Vilanova, a partir de les 17h i fins les 21h

Festa inclusiva 2017

 

La Festa per una Societat Inclusiva del Garraf serà aquest dissabte, 27 de maig. Està organitzada des de la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf i la Coordinadora d'entitats i ciutadans de la comarca. Enguany es celebra la 14a edició al Parc de Baix a Mar de Vilanova, a partir de les 17h i fins les 21h.

 

La Festa, pensada per a petits, joves i grans comptarà amb diverses activitats i tallers. Serà  un acte lúdic que serveixi per sensibilitzar la població sobre els beneficis de l'educació inclusiva. Estarà apadrinada per la periodista Mònica Terribas.

 

 

Des de l'organització es llancen diferents missatges: que la diferència és natural, la igualtat d’oportunitats és necessària; que la discapacitat no solament és un dret sinó també un guany per a tothom; i que cal creure amb la inclusió escolar, laboral i social. En aquest sentit, anima a tothom a participar d’aquesta Festa per una Societat Inclusiva i fa una crida a compartir els valors d’una societat justa. Perquè una societat inclusiva és cosa de tots i totes, ningú al marge d’un conviure comú.

 

Des d'aquests organismes, enguany s’ha acostat a partir d’un debat el nou decret de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc educatiu inclusiu. L’objectiu ha estat el de reflexionar sobre l’abast del model d’escola i d’educació inclusiva actual al Garraf; s’han valorat les mancances i millores del nou decret.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles