La Fira Marinera se celebrarà aquest cap de setmana del 27 i 28 de maig

26 de maig de 2017


S’estrena la primera fira que s’ubicarà al passeig de la Marina

Cartell Fira Marinera 2017

 

Fes un clic sobre l'enllaç per escoltar l'entrevista a Raül Mudarra

 

La Fira Marinera, una nova cita al calendari municipal. Aquest cap de setmana s’estrena la primera fira que s’ubicarà al passeig de la Marina. Entre les activitats més destacades, dissabte hi haurà la cursa del Penedès Marítim de 5 i 10 quilòmetres i a la nit hi haurà dos concerts musicals, un de música de taverna i un d’havaneres. El regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, ha explicat que l’any passat encara no van poder engegar aquest esdeveniment.

 

La regidoria de Turisme, Comerç i Fires conjuntament amb l'Associació de Comerciants de la Marina de Cubelles i l’empresa Artístic Events organitzen la primera edició d’aquesta fira durant la qual els visitants trobaran diferents activitats, actuacions i espectacles, animació itinerant, actuacions musicals, tallers infantils, cercavila, photocall, atraccions per la canalla i moltes sorpreses per a tota la família.

 

En total una trentena de parades decorades per a l’ocasió. Es comptarà també amb les actuacions d'entitats i associacions com Dance & Fitness FAME Cubelles. També aquest dissabte a la nit hi haurà dos concerts: un de música de taverna a càrrec del grup la La Guingueta Havaneres i un altre de les tradicionals havaneres, amb rom cremat gratuït pels assistents. El regidor Raül Mudarra considera que l’oferta d’activitats és prou atractiva per dinamitzar la Marina de Cubelles.

 

La zona del passeig de la Marina acollirà per primera vegada una fira d’aquestes característiques. El regidor Raül Mudarra ha destacat la implicació de l’associació de comerciants de la Marina de Cubelles amb l’objectiu comú de donar a conèixer aquesta franja del municipi.

 

La Fira Marinera se celebrarà aquest cap de setmana del 27 i 28 de maig. Tota la programació es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles