El CF Cubelles serà el jutge de la Joventut Ribetana

26 de maig de 2017


Els de Ribes tenen la possibilitat, si guanyen, d’aconseguir la promoció d’ascens a segona catalana. Per la seva banda, el CF Cubelles no s’hi juga res.

 

Resultat d'imatges de El Club de Futbol Cubelles

 

Entrevista a Xavi Vilagut

 

El CF Cubelles serà el jutge de la Joventut Ribetana. Els de Ribes tenen la possibilitat, si guanyen, d’aconseguir la promoció d’ascens a segona catalana. Per la seva banda, el CF Cubelles no s’hi juga res. I és que arriba l’última jornada al grup 12 de tercera catalana amb un líder campió de lliga des de fa setmanes, el Begues, però amb una segona plaça per disputar. La Joventut Ribetana arriba a Cubelles segon amb 69 punts i la Múnia visitarà el camp de l’Òdena amb 68 punts. I tots els partits de la jornada es jugaran aquest dissabte a les cinc de la tarda. En el cas de la Joventut Ribetana, si es vol assegurar la promoció d’ascens només li val la victòria.

 

En cas que el Cubelles empati o derroti els ribetans, la Múnia hauria de perdre o empatar perquè la possibilitat d’ascens es quedi a la comarca. Un paper difícil per un CF Cubelles que sortirà a jugar el seu partit sense cap més objectiu que tancar la temporada amb un bon regust de boca. Tanmateix, no es pot obviar que els dos equips es coneixen i que en la primera volta hi va haver polèmica per l’expulsió d’Adrià Robert que li va comportar una sanció llarga de partits sense jugar.

 

L’entrenador del CF Cubelles, Xavier Vilagut, ha explicat que sortiran a guanyar malgrat les conseqüències que pugui tenir per la Joventut Ribetana. Xavi Vilagut també ha explicat que el fet que La Múnia estigui encara disputant la segona plaça ha estat una de les sorpreses del grup 12 de Tercera Catalana. L’altre equip candidat a l’ascens és la Joventut Ribetana, el rival d’aquest dissabte. Xavi Vilagut el considera un dels clubs que ja partien com a favorits per l’ascens.

 

En tot cas, segur que el Josep Pons i Ventura s’omplirà aquest dissabte a partir de les cinc amb molts aficionats de la Juve per mirar de donar suport a l’equip en la seva oportunitat d’aconseguir la plaça de promoció d’ascens.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles