El PSC reclama una comissió sobre l’Institut Les Vinyes

26 de maig de 2017


Juntament amb la resta de grups de l’oposició (Cubelles Sí Es Pot, PP, Cubellencs FIC i Guanyem), demanen que s’abordi la necessitat del nou centre de secundària unitàriament amb el conjunt de forces del consistori.

Institut les vinyes

Google Maps. Els mòduls prefabricats de l'Institut Les Vinyes

 

Entrevista a Xavier Grau, regidor del PSC, al programa El Punt de Vista (enllaç)

 

El PSC reclama una comissió sobre l’Institut Les Vinyes. Juntament amb la resta de grups de l’oposició, demanen que s’abordi la necessitat del nou centre de secundària unitàriament amb el conjunt de forces del consistori.

 

El regidor Xavier Grau  considera que les paraules de la mateixa regidora d’educació, Ester Pèrez, que reclama que no hi hagi un ús partidista de l’Institut Les Vinyes, justifiquen la creació d’una comissió conjunta.

 

 

El PSC ha rebut acusacions d’altres partits sobre la seva gestió en la legislatura passada en relació amb l’Institut. Xavier Grau ha respost d’aquesta manera.

 

 

De fet, Xavier Grau, del PSC, manté que és un error no replantejar la situació de l’Institut i un altre projecte urbanístic que rebi el vistiplau de la Generalitat.

 

 

En l’últim ple municipal representants de les famílies de l’Institut Les Vinyes es van manifestar i van reclamar una solució a la seva situació. Per la seva banda, l’alcaldessa Rosa Fonoll va explicar a Ràdio Cubelles que tenen prevista una reunió a la Generalitat de Catalunya el proper 1 de juny.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles