El crim del Foix s’hauria perpetrat a cops de destral a la casa de Santa Maria

24 de maig de 2017


Els investigadors encara no haurien trobat l’arma del crim en cap dels escorcolls.

CASA CRIM FOIX

 

 

Els últims detalls que s’han fet públics del conegut com el crim del Foix apunten a que el presumpte assassinat s’hauria comés a la casa de Santa Maria, a tocar de Cubelles, on vivia Rosa Peral, l’agent detinguda.

 

Segons han publicat diversos mitjans, els dos guàrdies urbans acusats de matar un company haurien utilitzat suposadament una destral per cometre l’assassinat. L’arma, però, no ha aparegut en cap dels dos registres realitzats pels Mossos a la casa de la dona, a tocar de Cubelles, a la zona de Santa Maria.

 

Segons han recollit diversos mitjans, l’informe forense del cadàver carbonitzat de la víctima indicaria l'ús d'una arma tipus destral. En aquest sentit, en la inspecció del cos, tot i estar molt malmès pel foc, s'haurien detectat diversos talls que coincidirien amb les lesions provocades per una destral.

 

A més a més, diversos mitjans també han publicat que les filles de la detinguda l’haurien vista amb roba tacada de sang a la casa de Santa Maria. Aquest detall l’hauria aportat a la jutgessa una testimoni que no està directament relacionada amb el cas però sí que hauria tingut contacte amb les filles. Tant la testimoni com les filles, segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, estarien actualment sota protecció oficial.

 

La investigació del crim del Foix continua oberta i en mans de la Unitat d'Homicidis de la Comissaria de Sant Feliu de Llobregat. L'objectiu ara és recollir proves suficients per demostrar que els dos guàrdies urbans van ser els autors del crim. La hipòtesi que té més pes en aquests moments és que el presumpte assassinat es va cometre a la casa de la dona utilitzant una destral i que els dos empresonats hi haurien intervingut.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles