Els alumnes de l’escola Mar i Cel han estat al mercat per posar en pràctica les classes d’emprenedoria

22 de maig de 2017


Els escolars han elaborat uns productes i els han posat a la venda en l'últim pas de tot el procés de creació d'una empresa.

Botiga dels alumnes de l'escola Mar i Cel al mercat ambulant

Entrevistes amb l'alcaldessa Rosa Fonoll, la president de la Mancomunitat, Rosa Huguet, la directora de l'escola Mari i Cel, Maria José Gonzàlez.

 

 

La parada dels alumnes de cinquè d’educació primària de l’escola Mar i Cel que han creat la cooperativa Cinquena idea han rebut la visita de l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la presidenta de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Rosa Huguet.

 

Els cooperativistes hi venen els productes manufacturats en una iniciativa educativa impulsada per la Diputació de Barcelona i coordinada pel servei d’iniciatives econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf que té com a objectiu conscienciar els joves sobre la necessitat de preparar-se en l’impuls de projectes professionals i vitals per tal d’incrementar el nivell i la qualitat del treball.

 

Els alumnes, constituïts com a cooperativa, han elaborat productes artesans com polseres, moneders i estoigs, entre d’altres, que han estat posats a la venda al costat de la resta de parades del mercat municipal. Els beneficis es destinaran a una ONG.

 

Aquesta iniciativa es repetirà l’any vinent a l’escola Mar i Cel i, com a novetat, també s’estendrà a l’alumnat de l’escola Vora del Mar.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles