L’escola Mar i Cel té a punt un mercat que ha ideat des de l’assignatura d’emprenedoria

18 de maig de 2017


Els escolars de 5è posaran una parada al mercat municipal aquest divendres per vendre els productes que hauran produït artesanalment. Per la seva banda, els de p4 participaran d'un congrés de la ciència

Resultat d'imatges de parada mercat Mar i Cel Cubelles

Fotografia de l'alumnat de 5è del Mar i Cel del curs passat al mercat municipal

 

Fes clic a l'enllaç per escoltar: Entrevista a Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles

 

L’escola Mar i Cel té a punt un mercat que ha ideat des de l’assignatura d’emprenedoria. Han creat una cooperativa que requereix, en primer lloc, d’una idea i un pla de negoci, igual que qualsevol altre tipus d’empresa. Això és el què han aprés els alumnes de 5è de l’escola Mar i Cel.

 

Aquest divendres els alumnes de l’Escola Mar i Cel muntaran un mercat per exposar què han treballat a la nova assignatura d’emprenedoria. De fet, ja fa uns mesos que els alumnes es van reunir amb l’alcaldessa Rosa Fonoll per presentar-li personalment el projecte i que els gestionés els permisos necessaris per a posar parada al mercat municipal aquest divendres per vendre els productes que hauran produït artesanalment.

 

D’altra banda, l’alumnat de P4 de l’escola Mar i Cel participarà aquest divendres de les ponències del 12è Congrés de ciència del infants. Durant l’acte hi haurà una salutació inicial per part de membres de les institucions col·laboradores i ajuntaments i de la UPC. Entre d’altres hi participarà l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll. El Congrés seguirà amb d’altres activitats del 22 i el 26 de maig a la sala d'actes de la UPC de Vilanova i la Geltrú.

 

Aquest és un espai de comunicació  dels treball de ciència per a l'alumnat d'infantil i primària de la comarca, on al llarg de tota la setmana hi ha diferents  presentacions per part de l'alumnat del treball d'aula que estan realitzant.

 

Podeu trobar més informació a http://www.congrescienciagarraf.info/


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles