L’Exposició Charlie Rivel celebra avui el Dia dels Museus

18 de maig de 2017


La mostra ha organitzat una jornada de portes obertes amb tallers i activitats diverses. De les 10 a les 14h; i de les 16:30 a les 19h.

Fes clic per escoltar l'entrevista a Mònica Fuster, responsable de l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

 

Cubelles commemora el Dia Internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes a l'Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel. Avui les persones que ho vulguin podran visitar la mostra gratuïtament. També, aquesta tarda, a partir de les 16:30h, hi hauran activitats diverses per acostar el maquillatge, el vestuari i l’udol del popular pallasso cubellenc.

 

Des de la mostra del pallasso es convida a tothom a descobrir l'Exposició dedicada a Charlie Rivel situada a la planta baixa del Castell. La mostra també conté una part de l'exposició dedicada a la seva filla, Paulina Schumann.

 

El Dia Internacional dels Museus (DIM) se celebra anualment el 18 de maig. És un esdeveniment organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des del 1977, que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de les societats.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles