Cubelles s’ha adherit al Pacte Nacional pel Referèndum

18 de maig de 2017


Només 3 dels 15 regidors que han assistit en la sessió d’aquest dimarts hi han votat en contra. Han estat els del PSC, el PP i el regidor J.M. Écija.

Foto: pactepelreferendum.cat

 

Una altra de les mocions aprovades per la gran majoria del ple municipal aquest dimarts ha estat la que ha adherit Cubelles al Pacte Nacional pel Referèndum. Només 3 dels 15 regidors que han assistit en la sessió d’aquest dimarts hi han votat en contra. Concretament els del PSC i del PP i el regidor José Manuel Écija. La resta, UC, ERC, CiU, CSEP, Cubellencs i Guanyem han aprovat l’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum.

 

El Pacte Nacional pel Referèndum és una iniciativa que agrupa els partidaris de celebrar el referèndum sobre la independència de Catalunya i creada l'any 2016. Reuneix a institucions, organitzacions socials i polítiques, electes i persones a títol particular. La reunió constitutiva del Pacte Nacional pel Referèndum tingué lloc el 23 de desembre de 2016 al Parlament de Catalunya i substitueix el Pacte Nacional pel Dret a Decidir creat el 2013. El comitè executiu està coordinat per l’exalcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, qui també va ser diputat del PSC al Parlament la legislatura passada.

 

El Pacte Nacional pel Referèndum organitzarà aquest divendres 19 de maig un gran acte al Palau de Congressos de Barcelona on explicarà la feina feta aquests mesos.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles