Porta oberta a la participació directa dels cubellencs als plens municipals

18 de maig de 2017


L'aprovació d'una moció de Cubellencs FIC permetrà la modificació del reglament de participació ciutadana que podria acabar recollint un torn de preguntes ciutadanes a les sessions plenàries.

 

La proposta del partit Cubellencs FIC perquè els residents al municipi puguin formular preguntes als plens ha estat ben rebuda tant pel govern com per la resta de partits. La moció ha rebut el vot favorable de tots els partits i ara obre un procés de revisió del reglament de participació ciutadana. La manera de com es podrà sol·licitar i com s'organitzarà el torn d'intervencions veïnals és ara en mans dels grups municipals.

 

El ple d’aquest dimarts també ha aprovat una moció per la defensa de les pensions públiques amb l’única abstenció del PP. Es tracta d’un text proposat pels Iaioflautes del Garraf i que també es farà arribar a d’altres ajuntaments de la comarca.

 

A un nivell més municipal, el ple també va aprovar una moció perquè l’arribada de la flama del Canigó a Cubelles per la revetlla de Sant Joan passi a ser un acte institucional més del calendari local. En aquest cas, el PP hi va votar en contra mentre la resta de partits s’hi van mostrat tots a favor.

 

Una quarta moció que es va debatre i aprovar per unanimitat és la que dóna suport a la plataforma Transforma la Salut perquè el model de salut respecti els drets dels transsexuals.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles