El passeig de la Marina acollirà la primera Fira Marinera de Cubelles que se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 de maig

15 de maig de 2017


Els visitants hi trobaran una trentena de parades decorades per l’ocasió, un espai enogastròmic i diferents activitats, actuacions i espectacles

Cartell Fira Marinera 2017

El passeig de la Marina acollirà la primera Fira Marinera de Cubelles que se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 de maig. Els visitants hi trobaran una trentena de parades decorades per l’ocasió, un espai enogastròmic i diferents activitats, actuacions i espectacles. L’esdeveniment pretén potenciar, fora de l’època estival, el sector de la restauració i el comerç local a la zona de la Marina. El coordinador de Desenvolupament Local, Marc Balanza ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles que l’objectiu del a fira és crear un ambient familiar i agradable.

 

La fira comptarà amb una amplia varietat gastronòmica on els restaurants de la zona oferiran diferents plats i menús especials per l’ocasió potenciant la cuina marinera. La idea es crear un ambient lúdic gastronòmic per a tots els públics. D’aquesta manera, a la primera edició de la fira hi haurà un ampli ventall d’activitats des de actuacions musicals, tallers infantils, cercaviles, atraccions pels més petits i actuacions d’entitats i associacions col·laboratives. 

 

Una altra de les activitats que s’organitzen amb motiu de la Fira, és la primera cursa de 5 i 10 k del Penedès Marítim. La cursa serà el dissabte 27 a les 7 de la tarda i tindrà l’inici i final al Passeig de la Marina de Cubelles, coincidint així amb l’ambient de jornada marinera. 

 

La Fira està organitzada per la regidoria de Turisme, Comerç i Fires conjuntament amb l’Associació de Comerciants de la Marina de Cubelles i l’empresa Artístic Events i se celebrarà el darrer cap de setmana de maig.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles