L’onzena edició del Cerkabirra va reunir més de 6.500 persones al llarg de tota la jornada segons els organitzadors

16 de maig de 2017


En la seva valoració, el Cubell considera consolidada la festa dins el calendari del municipi gràcies al seu caràcter intergeneracional

 

L’organització valora amb molta satisfacció el resultat d’aquesta onzena edició del Cerkabirra i diu que ja enfila els preparatius pel 12è Cerkabirra l’any que ve. El Cubell també troba que l’aposta pel concurs de paelles s’ha confirmat com un acte atractiu, que omple les hores del migdia de la jornada. Aquest any hi va haver 20 grups diferents amb les seves propostes a base d’arròs i d’altres ingredients. La més ben valorada va ser la dels Perduts de Cubelles.

 

Si l’any passat el correbars va comptar amb dos itineraris desdoblats, aquesta vegada l’organització va recuperar el format habitual en un únic recorregut, on es van reforçar especialment els missatges per fomentar el civisme entre els participants.

 

Un cop tancada aquesta edició, el Cubell també vol agrair especialment, un any més, la col·laboració del centenar de voluntaris que han contribuït a fer realitat la festa així com també vol destacar el suport rebut per part de l’Ajuntament de Cubelles i diverses entitats de la vila.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles