Cubelles participarà a la Festa Inclusiva que es farà a Vilanova i la Geltrú el 27 de maig

15 de maig de 2017


La programació inclou un debat previ a la Festa que donarà a conèixer el nou decret de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc educatiu inclusiu. Es farà aquest dijous, a partir de les 18h, a la biblioteca Armand Cardona Torrandell.

Cartell festa inclusiva 2017

 

La Festa per una Societat Inclusiva del Garraf serà el 27 de maig. Enguany es celebra la 14a edició al parc de Baix -a- mar de Vilanova, a partir de les 17h i fins les 21h. La Festa que estarà apadrinada per la periodista Mònica Terribas, comptarà amb diverses activitats i tallers. Entre d’altres hi haurà una actuació castellera a càrrec dels Castellers de les Roquetes.

 

Amb aquesta Festa per una Societat Inclusiva, la seva coordinadora i la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva del Garraf vol expressar diversos missatges: que "la diferència és natural, la igualtat d’oportunitats és necessària"; que "la discapacitat no solament és un dret sinó també un guany per a tothom"; i que cal "creure amb la inclusió escolar, laboral i social". En aquest sentit, anima a tothom a participar d’aquesta Festa per una Societat Inclusiva i fa una crida a "compartir els valors d’una societat justa. Perquè una societat inclusiva és cosa de tots i totes, ningú al marge d’un conviure comú".

 

La Festa d’enguany també donarà a conèixer el nou decret de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc educatiu inclusiu. En aquest sentit, la programació inclou un debat previ que tindrà lloc aquest dijous, a partir de les 18h, a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. Es reflexionarà sobre l’abast del model d’escola i d’educació inclusiva actual al Garraf i es valoraran les mancances i millores del nou decret. Hi intervindran Carme Ortoll, directora general d’Educació Infantil i Primària del Departament d’Ensenyament; Mercè Esteve, responsable de la Subdirecció General d’Ordenació i Atenció a la Diversitat del Departament d’Ensenyament; i Noemí Santiver, representant de la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva de Catalunya. El debat estarà moderat per Josep Ma. Raventós, membre de la Plataforma Ciutadana per una escola Inclusiva del Garraf.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles