El crim del Foix toca de prop a Cubelles

15 de maig de 2017


Pedro R.G., l'home trobat mort i calcinat al pantà del Foix, i Rosa P.V., la seva parella ara detinguda, feien vida a Cubelles. Malgrat que el domicili que compartien està situat a Santa Maria, terme municipal de Vilanova i la Geltrú

CASA CRIM FOIX

Imatge de la casa escorcollada aquest cap de setmana

 

L'avenç en la investigació del crim del Foix s'ha apropat fins a Cubelles. Aquest cap de setmana, la policia científica ha estat més de 10 hores escorcollant la casa ubicada al carrer de les Magnòlies amb el carrer dels Llorers, a la zona de Santa Maria, a tocar de Cubelles. També s'ha fet públic aquest cap de setmana que Rosa P., agent de la guàrdia urbana, és una de les detingudes en relació amb la mort de la seva parella, Pedro R.G., amb qui va viure en aquesta casa. 

 

Precisament aquest cap de setmana, per evitar ser reconeguda, Rosa P.V. ha ocultat el seu rostre quan ha acompanyat als Mossos d'Esquadra en l'escorcoll que s'ha fet a Santa Maria. Tanmateix, la seva fotografia ha estat publicada en diversos mitjans i això ha provocat que gent de Cubelles l'hagi reconegut com una persona que feia vida al municipi. L'altre detingut també és un agent de la guàrdia urbana de Barcelona, Alberto L., de 36 anys, qui ja havia estat parella anteriorment de Rosa P.V., i qui suposadament seria l'actual amant de la dona. 

 

Un cop identificat el cos, els Mossos van interrogar Rosa P.V., que va contradir-se en la seva declaració. Els Mossos van investigar els moviments dels dos detinguts mitjançant la geolocalització dels telèfons mòbils les últimes setmanes fins que van poder relacionar-los amb la pista forestal on van trobar el cotxe i el cadàver calcinats. 

 

Durant els pròxims dies els dos detinguts passaran a disposició judicial. La investigació haurà d'esbrinar si es tracta d'un assassinat planificat i com i on es va produir.

 

 

Una parella implicada en altres casos

 

Segons ha publicat la Directa, aquesta mateixa parella de detinguts van ser investigats l'any 2014 per la mort d'un manter a Barcelona. La investigació, segons diu la Directa, va resoldre que la víctima va saltar "voluntàriament" d'un penya-segat de trenta metres d'alt quan fugia de la Guàrdia Urbana. Els agents van ser els únics testimonis dels fets i l'expedient va acabar arxivat sense cap acusació. A més, Alberto L. també havia estat sancionat anteriorment per haver agredit un manter.

 

D'altra banda, l'any 2008, Rosa P.V. va ser víctima d'una "pornovenjança" en què es va difondre una fotografia seva de contingut sexual. Arran d'aquest fet, Rosa P.V. va denunciar un superior del cos barceloní, que també va ser parella seva. Aquest cas està pendent de judici perquè la vista es va suspendre dilluns passat. Fa pocs dies, segons han publicat diversos mitjans, l'advocat defensor de la detinguda va renunciar al cas perquè va considerar que havia tingut una actitud sospitosa quan va aparèixer el cadàver de Pedro R.G.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles