A Cubelles hi ha 250 habitatges d’ús turístic registrats

15 de maig de 2017


El govern municipal valora la dada i considera que són un bon complement a l’oferta de places turístiques.

Habitatges d´ús turístic

Mapa extret d'una popular aplicació d'apartaments turístics 

 

 

A Cubelles hi ha 250 habitatges d’ús turístic registrats. El govern municipal valora la dada i considera que són un bon complement a l’oferta de places turístiques. La regidoria de turisme també veu bé l’augment de la taxa turística que rebrà l’Ajuntament.

 

El regidor de turisme, comerç i fires, Raül Mudarra en declaracions a Ràdio Cubelles ha fet un repàs de les possibilitats d’allotjament que hi ha actualment al municipi.

 

 

Raül Mudarra, regidor de turisme, també considera que els habitatges d’ús turístic s’adapten al públic familiar que és el tipus de turisme que l’Ajuntament vol mantenir.

 

 

Els habitatges d’ús turístic són cada vegada més populars gràcies a portals i aplicacions que els agrupen i els promocionen. A les portes de la temporada alta, el regidor Raül Mudarra explica que aquests allotjaments tenen unes obligacions com les tenen altres opcions.

 

 

D’altra banda, aquest any la Generalitat ha augmentat la taxa pels habitatges turístics que passa a ser de 90 cèntims per persona i nit d’allotjament. És el doble de l’impost que es cobrava fins ara.

 

 

A més a més, els ajuntaments rebran el 50% dels diners que es recaptin amb aquesta taxa turística. Un canvi que el regidor Raül Mudarra considera que és positiu.

 

 

En el cas de Cubelles també hi ha immobiliàries que s’ofereixen per gestionar els habitatges d’ús turístic, una sortida alternativa a la venda i al lloguer per al nombrós estoc de cases i pisos que hi ha al municipi.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles