El govern decideix resoldre el contracte de la reforma dels safaretjos

12 de maig de 2017


Farts dels incompliments i el retard en unes obres que preveien un termini de dos mesos, la junta de govern local ha aprovat el procediment per la resolució del contracte amb l’empresa Axis Patrimoni.

Safareig2

Estat actual dels safaretjos municipals

 

Tot i que l’adjudicatària ha fet part de les feines com l’enderroc i el tractament de les restes d’uralita que hi havia a l’espai, no ha complert els terminis que marcava el mateix contracte. Per la qual cosa, finalment malgrat alguns avenços com la col·locació d’una part de la teulada, el govern optarà per trencar la relació amb l’empresa. L'executiu ha pres la decisió dins de la junta de govern local d'aquesta setmana.

 

El regidor de Patrimoni, José Manuel Ardila, fa mesos que va admetre que la rehabilitació no avançava al ritme que s’havia previst i que s’havien endarrerit els terminis sense donar prou explicacions. En l’última entrevista a Ràdio Cubelles, el regidor José Manuel Ardila ja va reconèixer que l’empresa no ha complert els seus compromisos.

 

Caldrà veure com continuarà la rehabilitació dels safaretjos municipals i si tornarà a sortir a concurs o s’acabarà optant per un contracte menor que doni continuïtat al projecte. D’altra banda, l’Ajuntament ja compta des de fa mesos amb un pla d’usos de l’espai elaborat per la DIputació de Barcelona..


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles