L'escola Mar i Cel es troba celebrant el seus 10 anys

11 de maig de 2017


El centre ha penjat dues pancartes a la seva façana per anunciar l' efemèride i està confeccionant una programació commemorativa a través d'una comissió

Fes clic sobre l'enllaç i escolta l'entrevista Maria José González, directora del Mar i Cel

 

“Escola Mar i Cel, 10 anys d’escola aprenent junts”. Amb aquest missatge el centre anuncia que està commemorant el seu decenni a través de dues pancartes penjades a la seva façana.  De fet, l’escola ha creat una comissió integrada per famílies i professorat que està treballant en una programació d’activitats commemoratives.

 

El punt de partida per encetar els seus actes pel seu desè aniversari va ser la instal·lació d’un gran pastís al hall de l’escola i la celebració de la seva festa de Carnaval. L’escola anirà informant a través del seu instagram dels seus esdeveniments. La seva celebració oficial serà al setembre, i serà a partir d’aleshores que augmentaran les activitats commemoratives.

 

En una entrevista al programa educatiu "Fem País, la directora de l’escola, Maria José González s’ha mostrat molt contenta de l’efemèride i ha recordat els seus inicis.

 

 

 

 


  • Escola Mar i cel (pancarta 10 anys)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles