La Policia Local farà tallers d’educació vial a l’escola Charlie Rivel

10 de maig de 2017


Mentre els Mossos d'Esquadra els acostaran consells de seguretat a la xarxa

Fes clic sobre l'enllaç per escoltar l'entrevista a Montserrat Casanovas, cap d’estudis del Charlie Rivel

 

En el marc del programa Educació Viària, la Policia Local de Cubelles està duent a terme tallers formatius amb les tres escoles de Cubelles. Aquest trimestre, participen d’aquesta activitat l’alumnat  de l’escola Charlie Rivel. L’alumnat de primària rebrà del 15 al 19 de maig  tallers d’educació vial que impartiran dos agents de la policia local. Enguany, no hi haurà circuït per fer proves practiques, i els infants prendran part de sessions a l’aula. Els agents explicaran conceptes fonamentals per comportar-se de forma cívica per a la seva pròpia seguretat, com a vianant i com a conductor de bicicleta.

 

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra oferiran tres sessions sobre "Seguretat a la xarxa” a l'alumnat de 5è, amb el propòsit que els infants coneguin quins són els perills de la xarxa i com es pot garantir la seguretat i la privacitat dels menors a internet. Segons ha apuntat Montserrat Casanovas és essencial educar en els perills i avantatges de les noves tecnologies.

 

Finalment, l’escola Charlie Rivel  ha editat aquesta setmana la seva revista “Saltatàpies” dins el seu eix transversal “jugojuguesjuguem”. I és que a través del personatge de l’enjogassat els infants van descobrir la temàtica de l’eix d’enguany durant la seva Setmana Cultural. L’escola va viure una setmana plena d’activitats relacionades amb el joc. Van fer la construcció d’un puzle enorme al pati i grans construccions,  van intentar superar el que ells van anomenar “el gran repte”, entre d'altres activitats.

 

Per conèixer amb més detalls les activitats de l'escola Charlie Rivel podeu escoltar el programa educatiu "Fem País" que es pot escoltar els divendres (12h, 17h i 00h).

 

Foto: twitter escola Charlie Rivel

 

Per conèixer més a fons les activitats que porten a terme l'escola Charlie Rivel escolta l'entrevista a la cap d'estudis, Montserrat Casanovas aquest divendres, al programa Fem País.

 

 

 


  • Logo Policia Local Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles