Jornada de neteja de les platges de Cubelles aquest dimecres

9 de maig de 2017


L’alumnat de sisè de l'escola Vora del Mar participarà aquest dimecres 10 de maig d’una acció de neteja a la platja llarga dins d’una activitat emmarcada el projecte europeu “Lets clean up europe”.

 

Entrevista a Mercè Garcia de l'Escola Vora del Mar

 

VOLEM LA PLATJA NETA! es realitza en el marc del Let's Clean Up Europe!, campanya centrada en la neteja d'espais naturals, que es celebra durant el mes de maig i s'impulsa des del Consorci dels Colls i Miralpeix - Costa del Garraf.

 

Es tracta d'una activitat de descoberta que es desenvolupa en un tram de platja d'alguns dels municipis de Cubelles, Vilanova i la Geltrú o Sitges. Aquesta proposta educativa té per objectiu donar informació i eines per tal que els alumnes de primària coneguin els espais naturals costaners del nostre territori, així com els projectes d'investigació ambiental que s'hi realitzen, i alhora visualitzar la importància de fer una bona gestió dels residus per així evitar l'impacte ambiental al mar.

 

foto de CONSORCI COLLS I MIRALPEIX - COSTA DEL GARRAF.

 

Lets clean up europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

foto de CONSORCI COLLS I MIRALPEIX - COSTA DEL GARRAF.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles