Canvis en l’ajuda alimentària infantil aquest estiu a Cubelles

5 de maig de 2017


La Creu Roja amb la col·laboració amb l'Ajuntament i el Consell Comarcal lliurarà targetes amb una quantitat de diners per comprar aliments frescos. La regidora de Benestar Social, Noemí Cuadra, admet que el mètode de menús cuinats dels darrers anys no era l'adequat.

 

Per tal de donar suport a les famílies que deixen de percebre les beques menjador els mesos d'estiu, a partir d'aquest estiu Cubelles implantarà un nou model. Consistirà en unes targetes amb diners que els usuaris dels Serveis Socials rebran per part de la Creu Roja. Amb aquestes targetes podran anar a uns establiments determinats on podran comprar productes frescos. D'aquesta manera també es vol protegir la privacitat dels beneficiaris.

 

La regidora de Benestar Social, Integració i Cooperació, Noemí Cuadra, ha reconegut que ha volgut canviar el tipus d’ajuda que s’ha donat els últims dos estius.

 

 

El model que s’adoptarà per ajudar les famílies aquest estiu serà fruit d’un conveni amb la Creu Roja, tal com ha explicat Noemí Cuadra.

 

 

La regidora de Benestar Social, Noemí Cuadra, ha explicat que el nou sistema també permet saber si els beneficiaris fan un ús adequat dels diners i compren els aliments que realment són més nutritius.

 

 

Finalment, la regidora Noemí Cuadra també ha explicat que a més a més, la Creu Roja podrà repartir les targetes en un o dos dies i no farà falta muntar un repartiment de menjar diari o setmanal com s’havia fet en altres ocasions.

 

 

D’altra banda, l’Ajuntament també vol aconseguir que no hi hagi persones en llista d’espera per rebre ajuda alimentària, cosa que passa actualment amb la gestió per part de Càritas. La regidora Noemí Cuadra està pendent de reunir-se amb aquesta entitat per demanar-li canvis que permetin augmentar el nombre de persones ateses.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles