Un foc posa en evidència el perill d'un edifici abandonat a l'avinguda de l'Onze de Setembre

5 de maig de 2017


Fins i tot a través del Google Street View es pot observar com hi ha joves que accedeixen fins a la teulada d'un bloc inacabat de quatre plantes d'alçada.

Okupes2

Imatge editada del Google Street View on es pot observar com dues noies s'han enfilat fins a la teulada d'aquest edifici abandonat

 

Intervenció dels bombers aquest dijous per un incendi en un edifici abandonat a l’avinguda de l'Onze de Setembre. El foc només ha afectat uns palets d’obra a l’interior d’un dels pisos i hauria començat després de l’entrada d’uns intrusos. L’edifici del número 20 de l’avinguda Onze de Setembre fa anys que està inacabat i en estat d’abandonament. És molt visible des de l’estació de tren i queda a prop de la sortida de la platja de l’estació. Tot i que Ràdio Cubelles no ho ha pogut acabar de confirmar, el bloc inacabat seria propietat actualment d'una entitat financera.

 

Però més enllà de l'incendi d'aquest dijous, no seria la primera vegada que s’ha detectat la presència d’intrusos de manera puntual en aquest edifici de quatre plantes. De fet, es pot observar com ja hi va haver intrusos en aquest mateix edifici un dia de setembre passat. En la imatge del Google Street View actualitzada el setembre del 2016 es pot veure clarament com al terrat hi ha dues noies i que una d’elles a més a més està enfilada a la teulada. L’edifici de l’avinguda Onze de Setembre no només està abandonat sinó que està inacabat per la qual cosa és molt perillós entrar-hi sense les mesures de seguretat apropiades. Tanmateix, en més d'una ocasió, tal com posa en evidència la imatge extreta del Google Street View, hi entren nois i noies joves.


  • Onze de Setembre abandonat 1
  • Incendi Onze de Setembre
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles