El PSC de Cubelles confirma que ha suspès de militància a José Manuel Écija

4 de maig de 2017


L'agrupació local dels socialistes ha demanat la seva expulsió definitiva a la Comissió de Garanties del partit. Per la qual cosa, el nou regidor de Recursos Humans passarà a ser un regidor no adscrit a cap grup municipal.

Roda de Premsa PSC- balanç1 any de govern 2016

Foto d'arxiu de la roda de premsa del PSC de valoració del primer any de legislatura.

 

El PSC de Cubelles confirma que ha suspès de militància a José Manuel Écija i que ha demanat la seva expulsió definitiva a la Comissió de Garanties del partit. Per la qual cosa, l’actual regidor de Recursos Humans passarà a ser un regidor no adscrit a cap grup municipal. El PSC reitera que “es tracta doncs d’una decisió presa totalment al marge i amb desconeixement per part dels seus companys i electors, així com de qualsevol òrgan de govern de l’agrupació socialista local o de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC”. Els socialistes cubellencs també expliquen que van tenir “coneixement verbal per part del Sr. Écija de la seva decisió unilateral un cop ja efectuat el seu nomenament per part del Govern Local. És a dir, ja s’havia negociat la seva incorporació i adoptat l’acord formal”. A més a més, confirmen que el senyor Écija va tenir l’oportunitat d’explicar-se després a tots els òrgans locals del partit, tant l’assemblea com l’executiva. A tot això, en el comunicat el PSC afegeix que consideren “l’actuació del Sr. Écija una falta absoluta de respecte i de transparència cap els membres del PSC de Cubelles, com cap als ciutadans i ciutadanes de Cubelles que van donar suport a les eleccions municipals a una candidatura col·lectiva”. I asseguren que defensaran “la lleialtat, el respecte democràtic i als òrgans del PSC, i la coherència”. Es pot consultar el comunicat íntegre en aquest enllaç.

 

Recordem que el fins ara regidor socialista José Manuel Écija es va incorporar al govern de manera inesperada després de Setmana Santa. Des d’aleshores ocupa la cartera de Recursos Humans. En declaracions a Ràdio Cubelles, Écija va reconèixer que discrepava de la postura del seu company de partit, Xavier Grau, i que se sent més còmode treballant amb el govern municipal. Un govern que actualment està format per quatre partits: UC, ERC, CiU i ICV i el regidor no adscrit José Manuel Écija.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles