Eliminat l'aparcament al voltant del Centre Social

3 de maig de 2017


L'Ajuntament ha prohibit l'estacionament al carrer de Joan Roig i Piera i ha retirat les pilones, les jardineres i els bancs. El motiu és facilitar l'accés dels Bombers a la plaça del Castell i rebre el vistiplau per poder oferir visites guiades a l'edifici històric.

Carrer de Joan Roig i Piera

Prohibició d'estacionament al carrer de Joan Roig i Piera

 

A partir d'aquest mes de maig ja no es podrà aparcar al carrer de Joan Roig i Piera. La zona de càrrega i descàrrega i la plaça per a minusvàlids s'han desplaçat al passeig de Narcís Bardají. A més a més, l'Ajuntament també ha decidit retirar totes les pilones, els bancs i les jardineres del carrer. El motiu ha estat un informe dels Bombers, que requerien que s'eliminessin tots els obstacles del carrer per poder accedir a la plaça del Castell en cas d'emergència. És un dels últims requisits per poder començar a oferir visites al Castell de Cubelles obertes al públic, tal com ja s'ha fet durant la Setmana Cultural.

 

 

El regidor José Manuel Ardila ha confirmat que es tracta d'un dels últims passos per poder rebre el permís per començar a oferir visites guiades al Castell.

 

 

Segons el regidor d'Espai Públic, José Manuel Ardila, els primers dies la Policia Local només deixarà notes informatives i reforçarà la vigilància. Un cop passat aquest primer període informatiu ja s'actuarà com en qualsevol altre indret d'estacionament prohibit. 

 

 

La reforma del Castell de Cubelles ha anat a càrrec des dels seus inicis per la Diputació de Barcelona. L'última actuació va restaurar i habilitar la planta noble del Castell per poder fer-hi visites en grups reduïts. Va ser aleshores quan van aparèixer nous grafits, un dels principals atractius que té l'edifici juntament amb el seu passat històric. Fins el moment s'havien fet visites puntuals a l'interior del Castell però encara quedava el tràmit d'aprovació del pla d'emergències per poder començar a obrir-lo al públic de manera regular.

 

 


  • Castell de Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles