L’Espai Jove oferirà una sala d’estudi els propers dies pels alumnes de batxillerat

2 de maig de 2017


De dimarts a dijous, el servei habilitarà una zona d’estudi des de les quatre de la tarda fins a dos quarts de deu de la nit

Sala estudi Espai Jove 2017

L’Espai Jove oferirà una sala d’estudi els propers dies pels alumnes de batxillerat. De dimarts a dijous, el servei habilitarà una zona d’estudi des de les quatre de la tarda fins a dos quarts de deu de la nit.

Divendres l’horari s’ampliarà fins a les dotze de la nit i dissabte la sala d’estudi estarà oberta de dos quarts de deu del matí a dos quarts d’una del migdia. Aquests horaris han estat acordats entre els responsables de l’Espai Jove i els delegats de batxillerat de l’Institut Cubelles.

 

D’altra banda, l’Espai Jove també ha programat per aquest dijous a la tarda la xerrada ‘I després del batxillerat què?’. La dinamitzadora de l’Espai Jove, Txell Sastre, ha explicat  al programa La Tarda a Ràdio Cubelles a qui va dirigida aquesta xerrada.

 

La trobada dóna continuïtat a una primera xerrada que es va titular ‘I després de l’ESO què?’. Fruit d’aquella trobada, l’Ajuntament ha plantejar ara donar resposta també a les opcions acadèmiques que tenen els estudiants de batxillerat després de l’Institut.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles